Stel hier je vragen over De Zuivelmakers of onze producten >

De Zuivelmakers in het Libelle Beach Cafe

09-09-2014

Kom ook de sfeer beleven in het Libelle Beach Cafe en kom zelf een (h)eerlijk kommetje yoghurt tappen van De Zuivelmakers. Libelle Beach Café is niet zomaar een winkel. Het is een belevenis. Elke dag weer anders. Kortom: een mini-warenhuis boordevol sfeer en inspiratie, precies zoals u dat van Libelle gewend bent. Dus mis het niet! Op 17 september gaat de winkel voor 4 weken open in Haarlem, op de Zijlstraat 76.

Wat is er allemaal te doen?

Shoppen
De redactie heeft voor deze pop-up store de leukste spullen uitgezocht: woonspullen, mode, schoenen en accessoires, lekkere beautyproducten en nog veel meer.

Workshops
Elke dag worden er workshops in de winkel gegeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een persoonlijk stylingadvies of huidverzorgingsanalyse? Ook liggen er overal Beach Café-tablets voor u klaar die je kunt gebruiken terwijl je geniet van kommetje yoghurt.

Beleven
Dit is niet zomaar een winkel, Libelle Beachcafé is een belevenis. We halen voor je de producten uit de verpakking en laten je kijken, voelen en ruiken. Onder het motto: beleef wat je koopt!

Proeven
Waar heb je zin in? Koffie met taart, een verrukkelijk broodje, een kopje thee? Of een zelfgetapt kommetje yoghurt bij de yoghurtbar, dat je nóg lekkerder maakt met vers fruit....

Kijk op www.libellebeachcafe.nl voor alle details

Naar overzicht

De Zuivelmakers in het Libelle Beach Cafe