Stel hier je vragen over De Zuivelmakers of onze producten >

Varkenshaas gevuld met Italiano roomkaas

Ingrediënten:
  • Spuitzak verse roomkaas Italiano
  • Varkenshaas
  • 4 plakken Ganda ham of Parmaham
  • 100 gram roerbakgroenten
  • Verse kruiden
  • Peper

Bereidingswijze:
  • Maak in de lengte een holte in de varkenshaas (zie foto).
  • Vul de varkenshaas met de roomkaas Italiano.
  • Rol de varkenshaas in de ham
  • Bak de varkenshaas tot deze aan alle kanten is dichtgeschroeid.
  • Zet de varkenshaas circa 6 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C graden.
  • Wok de roerbakgroenten en breng deze op smaak met verse kruiden en peper.
  • Leg de groenten op een bord.
  • Tranceer de varkenshaas in 4 schuine stukken en leg deze op groenten.

Terug naar overzicht

Download het recept >