Stel hier je vragen over De Zuivelmakers of onze producten >

Etagère van volkoren brood

Benodigdheden per broodje
  • 40 gram bieslook roomkaas
  • 40 gram Italiano roomkaas
  • 40 gram Naturel roomkaas
  • 3 plakken volkoren brood
  • 2 plakken Zeeuws spek
  • 1 plak Mortadella worst
  • 30 gram plakjes gerookte zalm
  • 40 gram sla naar keuze.
  • 4 olijven
  • Een paar kappertjes

Bereidingswijze
  • Neem 3 sneeën brood, bijvoorkeur robuust volkoren brood.
  • Spuit op een snee bieslook roomkaas, op de volgende snee de naturel roomkaas en op de laatste snee Italiano roomkaas.
  • Leg de plakjes Zeeuws spek op de snee met naturel roomkaas.
  • Leg een plak mortadele worst met de olijven in plakjes op de snee met Italiano roomkaas.
  • Leg de plakjes gerookte zalm en de kappertjes op de snee met bieslook roomkaas.
  • Verdeel de sla over de drie sneeën en stapel de sneeën brood op elkaar. Leg de snee met zalm boven op.
  • Prik een bamboe prikker door de etagère heen voor de stevigheid.

Terug naar overzicht

Download het recept >