Stel hier je vragen over De Zuivelmakers of onze producten >

Lolly van focaccia brood

Met bieslook en Italiano

Benodigdheden:
  • Bieslook roomkaas
  • Italiano roomkaas
  • 3 focaccia broden
  • 15 cerise tomaatjes
  • Krop sla
  • 15 olijven
  • 4 plakken gerookte zalm
  • 20 gram kappertjes
  • Bosje dille
  • 20 plakjes komkommer
  • 5 plakken Parmaham
  • 30 gram Rucola
  • 5 plakken pastrami
  • Tuinkers

Bereidingswijze:

Bak de focaccia broden krokant af in de oven op 180 °C graden.
Halveer de plakken brood, besmeer elke plak met 1 soort roomkaas en beleg elke plak afzonderlijk met:

Roomkaas bieslook

Gerookte zalm
Kappertjes
Dille
Plakjes komkommer

Roomkaas bieslook

Pastrami
Tuinkers

Roomkaas italiano

Parmaham
Rucola


Snijd het belegde brood in blokjes van 5 cm bij 5 cm.
Spies om en om één soort brood op de prikker met tussen de stukjes brood een blaadje  gewassen sla, een tomaatje of een eigen invulling.
Doe op de bovenkant van de lolly’s een olijf.

Tip: de blokjes focaccia brood zijn ook los als hapjes te serveren.

Terug naar overzicht

Download het recept >