Stel hier je vragen over De Zuivelmakers of onze producten >

Saltimbocca van kalfsvlees

Benodigdheden
  • Kalfslapjes (geplet 0,5 cm dik)
  • Roomkaas Italiano (spuitzak of bak)
  • Gedroogde ham (Parma, Seanno of Coburger)
  • 100 gram zongedroogde tomaat
  • Frisee sla
  • Slagersfolie

Bereidingswijze
  • Smeer de kalfslapjes in met roomkaas Italiano.
  • Dek ze af met  gedroogde ham.
  • Rol de lap strak op in slagersfolie.
  • Gaar de rol 30 a 40 minuten in de oven op 90°C graden.
  • Laat de kern opwarmen tot 55 graden.
  • Laat de rol afkoelen.
  • Snijd de koude rol in plakjes en verdeel deze op de borden.
  • Garneer ze af met een plak ham, zongedroogde tomaatjes en sla.

Terug naar overzicht

Download het recept >